Hem

Det började med en vision att tillgodose behoven på bostäder på den skandinaviska marknaden, i stor skala och av god kvalitet. VillaSwea började därför erbjuda kompletta bostadslösningar, från arkitektritningar till montage på plats och installation av interiör. Möjligheten att välja nyckelfärdiga hus är en stor fördel på dagens marknad, för alla företagare i byggkedjan och slutkonsumenten

Under de senaste åren har den europeiska gemensamma marknaden blivit mer flexibel och öppen och varor, tjänster och kapital flyter mellan länder där hinder en gång stod. Det stora behovet på bostadsmarknaden innebär nya utmaningar för byggföretagen, liksom nya möjligheter i en tid av snabbutvecklad teknik och globalisering. VillaSweas mål är att vara där behovet är och tillhandahålla innovativa bostadslösningar.

Med mer än 30 års erfarenhet från byggsektorn bygger VillaSwea och partners bostadslösningar som uppfyller dagens krav på kvalitet, design och miljöhänsyn.

 


 

VillaSweas ledning har många års erfarenhet inom byggområdet och att leverera rätt kompetens på internationell, nationell, regional och lokal nivå efter projekt i exempelvis USA, Sydamerika och de skandinaviska länderna.

VillaSwea är stolt över att vara i partnerskap med några av de största entreprenörerna i Europa inom anläggnings-, bygg- och produktionssektorn.

Våra hus med konceptdesign samt våra flexibla konstruktionslösningar har gjorts med höga krav på kostnadseffektivitet, kvalitet och perfekt design i varje detalj. Vi har en fast vision om ansvar, vilket handlar om att ta goda varaktiga affärsbeslut samt vara en ansvarsfull aktör i samhället.

VillaSwea vill alltid vara den föredragna partnern i affärer och därför är det viktigt för oss att alltid leverera en produkt som vi kan vara stolta över.

SERVICE

Vi levererar kostnadseffektiva nyckelfärdiga hem och tillhandahåller expertrådgivningstjänster från det inledande planeringsstadiet ända fram till installationen för att säkerställa att kunden är 100% nöjd med produkten.

 

Hus

VillaSwea tillhandahåller expertrådgivningstjänster från det inledande planeringsstadiet ända fram till installationen för att säkerställa att kunden är 100% nöjd med produkten.

Inredningsdesign

VillaSwea kan erbjuda allt du behöver för att skapa ditt drömhus. Allt du behöver göra är att välja mellan våra fyra olika designkoncept, så levererar vi ett nyckelfärdigt hem, komplett med interiör.

Konceptdesign

Komplett trärams snickeridetaljer, butiksritningar och erforderlig teknisk dokumentation.