SENIORHANTERING

 

VD / grundare: Benjamin von Jahf

 

Benjamin von Jahf har många års erfarenhet från en internationell arena och har arbetat i Förenade Arabemiraten, Tyskland, Irland, Polen, Schweiz, Irak (Kurdistan), Finland, Norge, Danmark och Sverige. Von Jahf har varit engagerad i rekryterings- och bemanningsverksamheten under de senaste åtta åren, med fokus på gränsöverskridande placering, och levererar grupper av kvalificerad och halvkvalificerad arbetskraft till många blue-chip företag. Von Jahf har lyckats etablera EHRAB som en unik rekryterings- och bemanningsbyrå på den skandinaviska marknaden och har nått över 600% tillväxt sedan 2011. Herr von Jahf har ett stort internationellt nätverk, har en MBA-examen från Göteborgs handelshögskola och en B .Sc. examen i internationell affärer från Dublin Business School, Irland.

Linkedin Profile

 

Affärsutvecklingschef (DK&NO): Martin Hellman

 

Herr Hellman har stor erfarenhet av att arbeta i Skandinavien. Herr Hellman har en bakgrund från fordonsindustrin och arbetade för Daimler Chrysler, Mercedes-Benz och Citroën före EHRAB. Herr Hellman är civilingenjör företagsekonomi från universitetet i Lund i Sverige och San Jose State i USA. Herr Hellman är också medlem i gruppen unga yrkesverksamma vid Västsverige handelskammaren.

 

Linkedin Profile

 

Ekonomichef: Per Kjellberg

 

Per Kjellberg har varit en del av EHRAB sedan det tidigt startade. Med en gedigen bakgrund av att arbeta både inom den privata och den offentliga sektorn, har Kjellberg en god historia och erfarenheter av att hantera företagets ekonomi på den skandinaviska och polska marknaden. Kjellberg har tidigare internationell erfarenhet och har en MBA från Linnéuniversitetet. Kjellberg är ledamot i olika styrelser.

Linkedin Profile

 

Affärsutvecklingschef (SWE): Mattias Arnander

 

Arnander har stor erfarenhet av att arbeta inom bygg- och livsmedels- och köttindustrin i Skandinavien. Arnander är en före detta utförsåkning och har en B.Sc. i företagsekonomi från Karlstad universitet. Arnander är också medlem i gruppen unga yrkesverksamma vid Västsverige handelskammaren.

Linkedin Profile