Hem

Välkommen till VILLASWEA!

Vi förstår och har respekt för att bygga hus oftast likställs med en stor investering, som kanske görs enbart en gång i livet. Vi vill att så många som möjligt ska ha råd och möjlighet att kunna bygga sitt eget hus. Med vision om att erbjuda konkurrenskraftiga lösningar som tillfredställer en breda målgrupp.

 

Varje kund och hus är unikt, därför lovar vi att vara lyhörda, observanta och framför allt tillgängliga genom hela byggprocessen. Val av material sker med omsorg och med fokus på hållbarhet. Vår gedigna erfarenhet och breda kunskap är grund för att förverkliga era husdrömmar!

 

Vår nära anknytning till EHRAB Gruppen ger oss styrka och möjlighet att hjälpa andra entreprenörer. Med en stor kapacitet, kan vi erbjuda prefabricerade stommar och utfackningsväggar till svenska byggentreprenörer. 

Våra hus med konceptdesign samt våra flexibla konstruktionslösningar har gjorts med höga krav på kostnadseffektivitet, kvalitet och perfekt design i varje detalj. Vi har en fast vision om ansvar, vilket handlar om att ta goda varaktiga affärsbeslut samt vara en ansvarsfull aktör i samhället.

VillaSwea vill vara er strategiskapartner, därför är det viktigt för oss att alltid leverera en produkt som vi kan vara stolta över.

 

Genom vår systerbolag, www.ehrab.com, kan vi erbjuda kompletta och beprövade bygglag med arbetsledning. EHRAB Gruppen har i över 12 år hjälp många av Europas största byggentreprenörer med att bemanna sina byggprojekt. EHRAB har framgångsrikt genomfört över 1000 projekt sedan start och har över 300 anställda, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Rumänien och Nederländerna. 

SERVICE

Vi levererar kostnadseffektiva nyckelfärdiga hem och tillhandahåller expertrådgivningstjänster från det inledande planeringsstadiet ända fram till installationen för att säkerställa att kunden är 100% nöjd med produkten.

 

Hus

VillaSwea tillhandahåller expertrådgivningstjänster från det inledande planeringsstadiet ända fram till installationen för att säkerställa att kunden är 100% nöjd med produkten.

Inredningsdesign

VillaSwea kan erbjuda allt du behöver för att skapa ditt drömhus. Allt du behöver göra är att välja mellan våra fyra olika designkoncept, så levererar vi ett nyckelfärdigt hem, komplett med interiör.

Konceptdesign

Komplett trärams snickeridetaljer, butiksritningar och erforderlig teknisk dokumentation.